dinsdag 9 september 2008

Wilson's Wharf

Elke dinsdag, als Nishlyn en ik onze masterstudenten weer eens opgezweept hebben meer te lezen, meer te schrijven en nog harder te werken, gaan we altijd naar Wilson's Wharf in de haven voor een smakelijke lunch bij de Bangkok Wok.

We hebben een vergelijkbare stijl van lesgeven waarbij we vooral zelf ontzettend enthousiast raken van wat er allemaal intellectueel voor het oprapen ligt in zo'n werkgroep: Theorizing music in society. Zo'n titel geeft nogal wat mogelijkheden en het is echt superleuk. Onze lieve studenten doen hard ons best ons bij te benen. Maar onze adrenalinelevels zijn dan altijd wel zo hoog opgelopen dat we de ruimte van de haven nodig hebben om weer een beetje af te koelen.

Dus dit is Nishlyn met op de achtergrond de skyline van Durban:Maar bij die donkere mensen heb je een flits nodig in deze setting en ik heb mijn toestel nog niet zover dat ik hem kan dwingen te flitsen. 'You're too dark' zei ik dan ook toen ik de foto had gemaakt, waarop Nishlyn in gieren uitbarstte. Geen zorgen: we rijgen vaak de ene politiek-incorrecte grap aan de andere.En hier dus allebei. Het was een heiige dag vandaag, heel warm en zonet, toen ik lekker op mijn veranda zat, begon het plotseling verschrikkelijk te stormen. Nu is de wind weer gaan liggen maar het is donker geworden. Etenstijd dus. Alweer. Lekker.

1 opmerking:

Stijn zei

Hé Barbara,
Dat ziet er goed uit! Ben toch wel een tikje jaloers op al jouw belevenissen daar. Ik geniet van een afstandje een beetje mee via alle mooie schrijfsles. Maak hjet goed!
Stefan